Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 
 

Noi nu te vom uita

A N U N T    I M P O R T A N T !

     Asociatia Culturala Fan Club "MIhaela Runceanu" din Bucuresti în colaborare cu Casa de Discuri "Fevronia records", au încheiat un acord privind editarea unui album discografic.

     Albumul discografic este în format compact disc (cd), ce cuprinde melodii lansate de cãtre fostii elevi ai regretatei profesoare "Mihaela Runceanu".

     Acest album îsi propune sã aparã în aceastã primãvarã, lansarea albumului discografic dorind a  se face în data de 4 / 5  mai 2013, în cadrul spectacolului omagial ce se va tine în memoria regretatei profesoare si interpretã de muzicã usoarã "Mihaela Runceanu".

    
Interpreti de muzicã usoarã, care au fost elevi ai
regretatei profesoare "Mihaela Runceanu", care doresc sã aparã pe acest album, sunt rugati sã ia legãtura cu domnul Aurel Petru TOMA, pânã la data de 28 februarie 2013, pentru a afla conditiile de participare la acest proiect.

     Persoanele din mass-media interesate de acest proiect sunt rugate a trimite o scrisoare de intentie pe adresa de e-mail a Asociatiei Culturale Fan Club "MIhaela Runceanu" din Bucuresti - mihaelarunceanu@rocketmail.com
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one