Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 
 

2 mai 2009

    Spectacolul omagial "FLORI DE CIRES" organizat cu ocazia implinirii a 54 de ani de la nasterea solistei si profesoarei de canto muzica usoara "Mihaela Runceanu", este A N U L A T din cauza fondurilor insuficiente pentru sustinerea spectacolului si plata artistilor.

   Programul spectacolului

- Data spectacolului: 2 mai 2009;

- Locatia: Bucuresti, Palatul National al Copiilor - Sala mica;

- Capacitate sala: 200 locuri;

- Ora inceperii spectacolului: 17:00;

- Durata spectacolului: 120 minute;

- Invitati la spectacol: Nicolae si Lenuta RUNCEANU, Viorela Filip, Marina Florea, Silvia Dumitrescu, Miky, Ionel Tudor, Roxana Popescu, Florin Silviu Ursulescu, Ionel Bratu Voicescu, Laurentiu Cazan, Andrei Partos;

- Momente video cu regretata Mihaela Runceanu;

- Participanti in spectacol: Viorela Filip, Miky, Camelia Branzan, Aurel Toma;

- Costul unui bilet de intrare este de 12,00 lei, reprezentand un cd audio pus la dispozitie de sponsor (SC Fevronia SRL).
- Rezervarea unui bilet se poate face on-line, incepand cu data de 1 martie 2009, telefonic sau la adresa de e-mail a asociatiei.
- Ridicarea biletelor se va face in ziua spectacolului incepand cu ora 15:00.

   Toate persoanele interesate sa participe la organizarea spactacolului si sa sustina un recital in cadrul acestuia, sunt asteptate sa se inscrie cel tarziu pana la data de 15 martie 2009 la adresa de e-mail: mihaelarunceanu@rocketmail.com.

   Organizatori:

Aurel Petru TOMA - Presedinte A.C.F.C.M.R. - Bucuresti
SC Fevronia SRL - sponsor
- Camelia Branzan - membru in A.C.F.C.M.R. - Bucuresti

   Parteneri media:

- Revista Felicia;
- Revista Actualitatea Muzicala;
- Radio Difuziunea Romana;
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one